Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
 • Информационен бюлетин, бр. 5

  В брой 5 на Информационния бюлетин за Групата на Българска банка за развитие четете: Българска банка за развитие и в. "Български фермер страртират поредица от фермерски пазари в страната. Над 20 биопроизводители показаха продукцията си на първия пазар в Бургас; ББР усвои средствата по програма "Прогрес"; В рубриката "Успешни проекти" - "Правят кефир и моцаерела до Земенския манастир".

  Виж повече
 • Информационен бюлетин, бр. 4

  В брой 4 на Информационния бюлетин за Групата на Българска банка за развитие четете: Дъщерното дружество на Българска банка за развитие Микрофинансиращата институция ДЖОБС ще отпуска средства за лизинг на земеделска земя; По новата схема на Националния гаранционен фонд са гарантирани кредити на 242 български компании; Българска банка за развитие регистрира сериозен интерес на фирмите към плана "Юнкер".

  Виж повече
 • Информационен бюлетин, бр. 3

  В третия брой на Информационния бюлетин на Групата на Българска банка за развитие четете: Българска банка за развитие отчете успешно приключване на 2015 година; Българска банка за развитие стартира лятна стажантска програма за студенти; В рубриката "Успешни проекти" - Италианец отглежда домати в България; Българска банка за развитие установи кореспондентски отношения с иранската Middle East Bank

  Виж повече
 • Информационен бюлетин, бр. 2

  Във втория брой на Информационния бюлетин на Групата на Българска банка за развитие четете: ББР ще получи 150 млн. евро от Банката за развитие на Съвета на Европа. Средствата ще се използват за реализиране на Националната програма за енергийна ефективност

  Виж повече
 • Информационен бюлетин, бр. 1

  По случай 17-ата си годишнина, Българска банка за развитие стартира издаването на Информационен бюлетин, в който ще бъдат помествани най-актуалните новини за банката и дъщерните й дружества.

  Виж повече