Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

ББР участва в първата конференция за малкия и средния бизнес SMART GROWTH

Главният икономист на Българската банка за развитие Илия Лингорски бе модератор по време на първата конференция за малкия и средния бизнес SMART GROWTH, организирана в София от списание “Икономист“.
Тема на водената от него дискусия бяха предизвикателствата и рисковете пред малкия и средния бизнес.
Участниците в панела обсъдиха нуждата от планиране и бюджетиране, привеждайки и примери от практиката си. На фокус бяха и предизвикателствата в управлението на екип, рисковете пред бизнеса и растежа, стратегическото мислене и лидерство, менторските мрежи и възможностите, които предоставят.
Мениджъри на български и международни компании споделиха своя практически опит в процеса на разрастване на бизнеса си.
Форумът бе открит от зам.-министъра на икономиката Лилия Иванова, която представи Бизнес наръчник за малки и средни предприятия. Той ще бъде публикуван на интернет страницата на Министерството на икономиката до дни и целта му е да поясни на бизнеса по-голямата част от режимите и процедурите, които МСП трябва да спазват в своята дейност.

Назад
Други
  • ББР подкрепи за втора поредна година галаконцерта „Музикант на годината“

    С подкрепата на Българската банка за развитие за 28-ми път слушателите на БНР избраха с гласуване българския музикант на годината в класическите жанрове. Призът „Музикант на годината 2018“ получи диригентът Найден Тодоров. Директорът на Софийската филхармония печели статуетката за втори път след 2012 година.

    Виж повече
  • Микрофинансиращата институция „Джобс“ набира финансови посредници

    Микрофинансиращата институция „Джобс“ – дъщерно дружество на Българската банка за развитие, ви предлага възможност за получаване на постоянен допълнителен доход и повече сигурност в ежедневието. Дружеството набира финансови посредници (агенти)- физически и юридически лица, за популяризиране и предлагане на финансовите му продукти в подкрепа на малкия и средния бизнес в страната.

    Виж повече