Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси

Над половин милиард са усвоени по програмата на енергийна ефектгивност

ББР е разплатила близо 164 млн. лв. по програмата за саниране в първите три месеца на 2017 г.

Общо 559 063 930,31 лв. са реално усвоените средства от началото на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради до края на март т.г. Българска банка за развитие (ББР) е разплатила близо 164 млн. лв. само за първите три месеца на 2017 г. В периода 1 януари – 31 март в държавната банка са постъпили общо 936 заявления за плащане.

От стартирането на програмата до края на март ББР е сключила 2 022 договора за целево финансиране и общо 3 407 анекси към тях. За първите три месеца на годината в банката са постъпили нови 367 анекса. Общият размер на поетия от ББР ангажимент по програмата до момента е над 1,109 млрд. лв.

Назад
Други
  • Промени в Тарифата и в Общите условия на Българска банка за развитие

    Уважаеми клиенти, Бихме желали да Ви уведомим, че считано от 30.01.2017 г. влязоха в сила промени в Тарифата за условията, лихвите, таксите и комисионите и в Общите условия на Българска банка за развитие АД за предоставяне на платежни услуги. Те се отнасят до частта за предоставяне на информация от страна на Банката за всички извършвани платежни операции и до наличното салдо по сметките на клиента.

    Виж повече
  • Скиорите на ББР със злато и сребро от „Ски фест за банки и партньори 2017“

    Българска банка за развитие (ББР) зае призовите места в гигантския слалом на традиционното състезание "Ски фест за банки и партньори" 2017. Мъжкият тим на ББР в състав: Ивайло Сотиров, Илия Кирчев, Стефан Василев и Александър Николов окупира върха при отборите над 45-годишна възраст. При дамите Христина Петкова, Яна Овчарова, Ива Голомеева-Стоянова и Елена Събева взеха сребро за отборно представяне в групата до 45 г.

    Виж повече