Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси

Промени в Тарифата и в Общите условия на Българска банка за развитие

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви уведомим, че считано от 30.01.2017 г. влязоха в сила промени в Тарифата за условията, лихвите, таксите и комисионите и в Общите условия на Българска банка за развитие АД за предоставяне на платежни услуги. Те се отнасят до частта за предоставяне на информация от страна на Банката за всички извършвани платежни операции и до наличното салдо по сметките на клиента.

Банката изпълнява задълженията си за предоставяне на информация по платежни операции чрез отчети по сметка с месечна периодичност и на електронен носител.
Във връзка с това, ако не сте потребител на системата за Интернет банкиране на ББР АД, молим в удобно за Вас време да посетите офиса на Банката, за да посочите писмено валиден електронен адрес, на който желаете да получавате изискуемата информация.

Ако желаете да заявите друга периодичност или получаване на отчети по сметка на хартиен носител, Вие бихте могли да направите това чрез изрично искане за промяна в реда на предоставяне на отчети.
Всички промени в Тарифата и Общите условия се публикуват на официалната страница на Българска банка за развитие АД.

Актуална информация за настоящата Тарифа и Общи условия е налична на официалната страница на Банката: http://www.bbr.bg/bg/pi/tariff

 

Назад
Други
  • Над половин милиард са усвоени по програмата на енергийна ефектгивност

    Общо 559 063 930,31 лв. са реално усвоените средства от началото на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради до края на март т.г. Българска банка за развитие (ББР) е разплатила близо 164 млн. лв. само за първите три месеца на 2017 г.

    Виж повече
  • Скиорите на ББР със злато и сребро от „Ски фест за банки и партньори 2017“

    Българска банка за развитие (ББР) зае призовите места в гигантския слалом на традиционното състезание "Ски фест за банки и партньори" 2017. Мъжкият тим на ББР в състав: Ивайло Сотиров, Илия Кирчев, Стефан Василев и Александър Николов окупира върха при отборите над 45-годишна възраст. При дамите Христина Петкова, Яна Овчарова, Ива Голомеева-Стоянова и Елена Събева взеха сребро за отборно представяне в групата до 45 г.

    Виж повече