Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси

Промени в Тарифата и в Общите условия на Българска банка за развитие

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви уведомим, че считано от 30.01.2017 г. влязоха в сила промени в Тарифата за условията, лихвите, таксите и комисионите и в Общите условия на Българска банка за развитие АД за предоставяне на платежни услуги. Те се отнасят до частта за предоставяне на информация от страна на Банката за всички извършвани платежни операции и до наличното салдо по сметките на клиента.

Банката изпълнява задълженията си за предоставяне на информация по платежни операции чрез отчети по сметка с месечна периодичност и на електронен носител.
Във връзка с това, ако не сте потребител на системата за Интернет банкиране на ББР АД, молим в удобно за Вас време да посетите офиса на Банката, за да посочите писмено валиден електронен адрес, на който желаете да получавате изискуемата информация.

Ако желаете да заявите друга периодичност или получаване на отчети по сметка на хартиен носител, Вие бихте могли да направите това чрез изрично искане за промяна в реда на предоставяне на отчети.
Всички промени в Тарифата и Общите условия се публикуват на официалната страница на Българска банка за развитие АД.

Актуална информация за настоящата Тарифа и Общи условия е налична на официалната страница на Банката: http://www.bbr.bg/bg/pi/tariff

 

Назад
Други
  • Стоян Мавродиев: Ще превърна ББР в банка с визия и удвоена печалба

    Честита нова позиция, г-н Мавродиев! С какво се занимавахте във времето след КФН? Пътувах и се видях с приятели и близки хора както в страната, така и в чужбина. Имам традиция между смяната на две работни места да си вземам кратка почивка.

    Виж повече
  • Стоян Мавродиев: Ще превърнем ББР в банка с ясна стратегическа визия

    Най-голямото предизвикателство е да превърнем Българска банка за развитиеот банка с много добри финансови показатели в банка с отлични финансови показатели, и не само - с ясна стратегическа визия. Именно последното е големият къс от пъзела, който липсва в момента. Да, ББР има много висок кредитен рейтинг; да, ББР премина с блестящ резултат оценката на качеството на активите и стрес-тестовете; да, ББР е уважавана на международната сцена и е желан партньор за чуждестранните частни и публични организации и т.н.

    Виж повече