Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

Стоян Мавродиев влезе в Управителния съвет на КРИБ

Председателят на УС и главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев беше избран за член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) на проведеното общо събрание на организацията.

„Това е отговорност и мисия. А Българската банка за развитие е доказала с близо 20-годишната си история, че работи с отговорност и с усещането за мисия“, подчерта пред делегатите на събранието г-н Мавродиев.

След броени дни, на 17 април, ББР ще събере в София водещи европейски финансисти, политици и икономисти на организирания от нея форум „Инфраструктура за растеж“. Целта е привличането на по-голяма подкрепа от финансовия и публичния сектори за реализирането на стратегически инфраструктурни проекти.

„За всички ни е ясно колко важно е финансовият сектор, бизнесът и държавата да работят заедно за подобряването на бизнес климата в България“, каза още Стоян Мавродиев.

ББР ще участва в управлението на най-голямата работодателска организация на бизнеса заедно с още 11 институции и фирми, сред които ВИВАКОМ, БМФ Порт Бургас, Минстрой Холдинг и Инвестбанк.

Назад
Други
  • Българската банка за развитие създаде Фонд за капиталови инвестиции

    Българската банка за развитие създаде Фонд за капиталови инвестиции Българската банка за развитие регистрира Фонд за капиталови инвестиции в изпълнение на мисията си за подкрепа на българския бизнес и стратегията си за периода 2017 - 2020. Дружеството е с капитал 65 млн. лв. и ще участва в капитала на малки, средни и стартиращи предприятия с цел повишаване конкурентоспособността на бизнеса, осигуряване на капитал за научноизследователска и развойна дейност, увеличаване на производствения капацитет, финансиране преди набиране на капитал на регулиран пазар и усвояване на средства от фондове на Европейския съюз.

    Виж повече
  • Главният изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев се срещна с новия президент на ЧБТР Дмитрий Панкин

    Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев се срещна с новия президент на Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) Дмитрий Панкин.

    Виж повече